Види кориці та відмінності >>
Мамин форум

Мамин форум



Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.09.2025 - 09:31:17
Страницы:  1  

Види кориці та відмінності

АвторСообщение

Marky1919

мама




Статистика:
Сообщений: 2
Регистрация: 15.09.2011

Люди добрі, допоможіть розібратися з корицею! Яка різниця між цейлонською та звичайною? І яку краще брати для різних страв? Дуже заплуталася в різновидах.

---------------------
Сообщение # 1 17.09.25 - 02:54:33
RE: Види кориці та відмінності

АФА

мама




Статистика:
Сообщений: 8
Регистрация: 02.04.2008

Цейлонська кориця (справжня) має більш витончений, солодкуватий смак і тонший аромат. Звичайна (кас'я) більш різка, з легкою гіркотою. Для десертів краще цейлонська, для м'ясних страв і глінтвейну підійде і звичайна. Візуально цейлонську можна відрізнити - вона світліша і має тонкі шари в палички.

---------------------
Good Night White Pride
Сообщение # 2 17.09.25 - 03:28:42
RE: Види кориці та відмінності

Григорий Глоба

мама




Статистика:
Сообщений: 156
Регистрация: 17.06.2008

Довго шукала де купити справжню цейлонську корицю, поки не знайшла на https://spices.in.ua. Там точно вказують походження і тип кориці. Цейлонська дійсно м'якша за смаком, особливо відчутно в випічці та каві. Рекомендую спочатку спробувати невелику кількість, щоб відчути різницю.

---------------------
Сообщение # 3 17.09.25 - 04:05:39
RE: Види кориці та відмінності
Выбор материала столешницы : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Сообщение
Имя
Сообщение

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

           
   
Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться


Участники